Тиждень педагогічної майстерності

Згідно річного плану роботи закладу загальної середньої освіти на 2019-2020 н.р. в закладі був організований і проведений Тиждень педагогічної майстерності з 24 по 28 лютого за планом, який було обговорено та погоджено на нараді при заступнику директора, з метою підвищення рівня професійної майстерності педагогів, формування у них стійкої мотивації до постійного самовдосконалення, набуття професійних компетентностей для забезпечення реалізації нових стандартів освіти в умовах реформи української школи.

Керівник закладу освіти Покотило С.В. та заступник директора з навчально-виховної роботи Павліщева А.С. ознайомили педагогічних працівників із планом роботи на тиждень, організували педагогічну вітрину «Майстерність без меж»- виставка особистих портфоліо та презентацій, буклетів, друкованих та електронних посібників. Практичний психолог Губа І.С. разом із заступником директора із навчально-виховної роботи Павліщевою А.С.провели психолого-педагогічний семінар «Професійне здоров’я педагога, як ресурс професійно-особистісного розвитку. Профілактика синдрому емоційного вигорання».

Головою ШМО Гвоздецькою Л.Д. був проведений круглий стіл для вчителів суспільно-гуманітарного циклу на тему: «Від креативної особистості вчителя – до креативної особистості учня. Розвиток креативного потенціалу учнів на уроках предметів суспільно-гуманітарного циклу». Лапко Л.О. провела засідання-дискусію для вчителів початкових класів «Реформа освіти та готовність вчителя початкових класів до роботи в Новій українській школі».

Учитель початкових класів Ковпак З.І.організувала батьківські збори учнів 1 класу 2020/2021 н.р.

Педагоги закладу підготували методичні матеріали «Педагогічна майстерність – запорука розвитку і самореалізації особистості вчителя. Особисте продуктивне зростання вчителя як мета педагогічного процесу. Фактори, які впливають на навчання, розвиток і саморозвиток педагогів». Заступник директора Павліщева А.С. провела майстер-клас «Інноваційні технології та ІКТ як активний засіб розв’язання завдань освітнього процесу в ЗЗСО. Хмарні технології: хмарні платформи, електронне портфоліо педагога». Педагог-організатор Ланько О.В.провела тренінгове заняття «Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти».

Вчитель біології Михайленко А.Г. організувала круглий стіл " Робота з обдарованими учнями. Створення дослідницьких та екологічних проектів". Вчитель української мови та літератури Гвоздецька Л.Д. презентувала свій блог, Павліщева А.С .- свій блог.

Кiлькiсть переглядiв: 499

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.