Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови у Войнівській загальноосвітній школі І –ІІІ ступенів проходив з 11 по 15 лютого за планом, який було обговорено та погоджено на засіданні шкільного методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу.

Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. Для підвищення інтересу до вивчення англійської мови однієї урочної роботи не досить, тому тут значну роль відіграють різні позакласні та позаурочні форми роботи. Однією з таких форм позакласної роботи - проведення предметних тижнів.

Тиждень розпочався із робочої лінійки, на якій вчитель англійської мови Ярова К.С ознайомила учнів школи із планом проведення та завданнями тижня та розповіла про роль англійської мови у сучасному житті. Цього ж дня було проведено конкурс для учнів 1-6 класів «Найкращий малюнок до вірша». Найактивнішими учасниками конкурсу стали учні 3 класу.

У вівторок було проведено виставку постерів «Вивчай англійську з мотивацією». Виконуючи завдання, учні використовували ресурси мережі Інтернет.

Середа – день творчості. Свої літературні здібності учні проявили під час участі в конкурсі для учнів 6-9 класів «Найкращий переклад вірша». Надзвичайно цікаві переклади віршів з англійської на українську мову зробила учениця 9 класу Лебєдєнкова Олександра, 8 класу -Грушевська Владислава та 7 класу Парахонько Єгор та Приходько Дарина.

У четвер учні початкової ланки здійснили захоплюючу онлайн-подорож до столиці Великої Британії.

Підсумки Тижня англійської мови були оголошені на робочій лінійці наступного понеділка. Діти були нагороджені подяками і грамотами.

/Files/images/nklyuzya/8gGs_UAVrGA.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 353

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.